Werkgevers

Werkgevers

Werkwijze

Heeft u één of meerdere vacatures die u via ons wilt laten invullen?
Bel dan naar 06-2015 63 66 voor het maken van een afspraak bij u op het bedrijf. Tijdens het gesprek nemen wij alles met u door zodat we snel en succesvol voor u kunnen bemiddelen. U kunt ons ook een mail sturen met uw contactgegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tarieven

Die zijn bij ons helder en duidelijk! Wij hanteren een vast tariéf van één bruto maandsalaris exclusief omzetbelasting. De bemiddelingsfee factureren wij op de eerste werkdag dat de kandidaat start. Mocht de overeenkomst in de proeftijd worden dan crediteren wij 50% van de bemiddelingsfee. Wij hebben er tenslotte alle baat bij dat de bemiddeling succesvol verloopt.

Veel andere bureau’s brengen het gehele bedrag bij aanvang van de dienstbetrekking in rekening en doen een kosteloze vervangingstoezegging als bemiddeling niet slaagt.

Daar geloven wij niet in!

Concurrerend? Zeker! Onze bemiddelingsfee bedraagt slechts 7 % van het bruto jaarsalaris. Tijdens ons eerste gesprek leggen wij de berekeningen graag aan u voor.

Leveringsvoorwaarden

Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten, hanteert Active Werving & Selectie B.V.leveringsvoorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Alkmaar. Deze voorwaarden, die deel uitmaken van de offerte zijn hier te downloaden: